luni, 13 octombrie 2008
Ciorba greceasca Avgolemono
Ingrediente:
8 cani supa pui(cubulete)
1 cana pui fiert si tocat
1 cana paste orzo
1 ceapa,tocata
1 morcov,tocat
2 tije talina,tocate
1/2 lingurita oregano,sare si piper,dupa gust
2 oua
2 lamai-sucul
1 mana marar,tocat
Pregatire:
1.Pui intr-o oala:supa pui,puiul,pastele,ceapa,morcovii,telina,oregano,sare,piper.
2.Aduci supa la fiert,reduci focul la mic si fierbi 10-12 min,pana legumele si pastele sunt facute.
3.Iei de pe foc.
4.Bati ouale in bol,spuma.
5.Adaugi peste ele sucul lamaie.
6.Torni incet supa peste oua.
7.Amesteci sosul avgolemo,in supa.
8.Adaugi mararul si servesti.
Reteta aici:
Avgolemono Soup
http://closetcooking.blogspot.com/2008/03/avgolemono-soup.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu