joi, 30 octombrie 2008

Dovleac umplut cu tocana in stil african




Ingrediente:

1 ceapa mare,tocata
1 palarie ciuperca mare,taiata
2 catei usturoi,tocati
4 Linguri ulei cocos pur
2 rosii mari,tocate
sare de mare,dupa gust
ardei iute /cayenne
1 cana caise uscate
3 cartofi albi,cuburi
3 cartofi dulci,cuburi
2-3 cani supa vegetala
1 ardei gras verde mediu(ea a trecut dovleac)
1/4 cana sos worcester
1 cutie de 453 g boabe porumb,scurse
2 cutii fasole neagra,scursa
1 dovleac mediu

Pregatire:

Sotezi ceapa,usturoiul si ciupercile in ulei cocos.Adaugi rosiile,ardeiul verde(nu l-a trecut),sarea,sosul worcester,caisele,cartofii albi si cei dulci si supa.Acoperi si fierbi la foc mic 1 min.In acest timp tai deasupra dovleacul,il cureti de seminte si membrane.Ungi inauntru dovleacul cu ulei cocos,presari sare si ardei iute/cayenne.Adaugi sherry,porumbul si fasolea in tocana si pui cu lingura in dovleac.Asezi dovleacul umplut in tava si-l coci la 190*C,1 ora,pana pulpa dovleacului e moale.Asezi dovleacul intr-un bol mare si scoti cu polonicul tocana din el.Scoti din pulpa/carnea dovleacului si pui in fiecare portie de tocana.

Reteta aici:

Argentinian Harvest Stew in a Pumpkin Shell


http://whirledsoup.blogspot.com/2007/10/argentinian-harvest-stew-in-pumpkin.html

Niciun comentariu: