marți, 28 octombrie 2008
Gogosi mexicane cu ciocolata
Ingrediente:
1 Litru apa
240 g unt nesarat
800 g faina simpla
20 g sare
15 g zahar pudra
4 oua intregi
Pregatire:
Intr-o oala mare aduci la fiert apa,pui untul,zaharul si sarea,dai in fiert.
Iei de pe foc,adaugi imediat faina,amesteci viguros sa se combine si sa formezi un ghem.
Pui aluatul intr-un bol mare si-l intinzi sa se raceasca repede.
Cand e destul de rece sa-l poti atinge,adaugi ouale si amesteci cu mainile inmanusate.
Pui in cornet,faci bastonase cu forma nr 9 in stea(cine are,zic eu),le dai drumul in ulei la 185*C,le prajesti sa fie maro-aurii.
Pt sosul ciocolata:
250 ml lapte
1/2 lingurita scortisoara
1/2 lingurita ghimbir pudra
1/2 lingurita sare
150 g ciocolata neagra
Intr-o oala medie incalzesti(aproape de fierbere)laptele si condimentele.
Pe foc mic adaugi sarea si ciocolata.
Amesteci constant pana se topeste si se combina.
Reteta aici:
Churros con Chocolate
http://xxcadavrexx.blogspot.com/2008_04_01_archive.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu