miercuri, 22 octombrie 2008
Ciuperci umplute cu avocado
453 g ciuperci albe
2/3 cana dresing balsamic pregatit
1 Lingura suc lamaie proaspat
1 lingurita sare de usturoi
1 ceapa verde fin tocata
2 avocado
1/2 cana feta rupta
Pregatire:
1. Folosind un prosop de hartie ud,stergi toate ciupercile sa elimini orice urma de pamant.
2.Elimini piciorusele,le asezi palariile intr-o punga si adaugi sosul(balsamic) de salata,astfel incat sa se acopere,le marinezi 30 min.
Le scoti din marinata si le lasi deoparte.
3.Intr-un bol combini sucul lamaie,sare de usturoi,ceapa si avocado pasat,pui in punga si sigilezi bine.
4.Presezi amestecul in punga,intr-un colt,tai cu foarfeca o gaura si storci amestecul de avocado in palariile ciupercilor,presari apoi branza feta si servesti.
Reteta aici:
Avocado Stuffed Marinated Mushrooms
http://www.fabulousfoods.com/recipes/article/462/27971
Etichete:
Aperitiv,
avocado,
branza,
ciuperci,
lamaie,
Octombrie 2008,
otet balsamic,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu