Ingrediente:
1 cutie(cca 2-2 1/2 cani)sfecle mici intregi
1/3 cana marmelada
2 Linguri suc lamaie
2 Linguri unt
2 Linguri lichid de la sfecla
1/2 lingurita sare
1/8 lingurita piper
1/8 lingurita pudra ghimbir
Pregatire:
Scurgi sfecla si pastrezi 2 linguri lichid.In oala pe foc mic,inmoi marmelada cu sucul lamaie si lichidul de sfecla,amesteci constant.Adaugi condimentele apoi sfecla.Acoperi si fierbi 5 min,amesteci ocazional sa glasezi sfecla.Ies 4 portii.
Reteta aici:
Marmalade Beets with Ginger
http://southernfood.about.com/od/beets/r/bl40104b.htm
miercuri, 22 octombrie 2008
Marmelada, sfecla si ghimbir
Etichete:
Condimente,
Desert,
gem,
ghimbir,
lamaie,
Octombrie 2008,
sfecla
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu