marți, 28 octombrie 2008
Biscuiti cu lapte batut
Ies 1 1/2 duzina/18 buc.
Ingrediente:
2 cani faina
4 lingurite praf copt
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita crema tartar
1/4 bicarbonat sodiu
1/3 cana grasime/margarina
2 Linguri unt/margarina,topit,impartit
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 230*C.Amesteci faina,praful copt,sarea,crema tartar si bicarbonatul in bol mare.Tai grasimea,o pui peste faina si abtii un aluat faramicios.Adaugi laptele,amesteci si formezi aluatul moale.
Il pui pe suprafata infainata,il framanti 20 min sa se omogenizeze.Intinzi de 1 cm gros,tai cercuri de 5 cm, cu forma trecuta prin faina,le asezi in tava neunsa.Le ungi cu 1/2 din unt,le coci 12 minsa fie maro-aurii.Le ungi cu restul de unt.
Reteta aici:
Buttermilk Biscuits
http://www.kraftfoods.com/kf/recipes/buttermilk-biscuits-57674.aspx
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu