Ingrediente:
1 morcov mediu,cuburi de 0,3 cm
1 cana napi,cuburi de 0,3 cm
2 catei usturoi,tocati
6 curmale,cuburi de 0,3 cm
3 buchete conopida,fin tocate
1 ceapa (galbena)medie,fin tocata
1 mar mediu,fin tocat
1 dovlecel mediu,fin tocat
5 castraveti acrii dulci/bulgaresti,fin tocati
227 g zahar brun
1 lingurita sare
1 lamaie,sucul
1/2 cana otet mere
caramel (pt culoare)/Kitchen Bouquet
Pregatire:
Combini toate ingredientele intr-o cratita cu exceptia caramelului.Aduci la fiert,reduci focul si fierbi pana napul este gatit dar crocant.Adaugi caramelul sa obtii o culoare maro inchis.Pui in borcan si capsezi.Aroma se va imbunatati in timp.
Reteta aici:
Branston Pickle Recipe
http://www.cdkitchen.com/recipes/recs/79/Branston_Pickle57603.shtml
marți, 28 octombrie 2008
Reteta muraturi Branston
Etichete:
castraveti,
Condimente,
conopida,
Conserve,
curmale,
dovlecel,
lamaie,
mere,
morcov,
napi,
Octombrie 2008,
usturoi,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu