duminică, 19 octombrie 2008
Serbet/Sorbet de catina
Ingrediente:
200 ml apa
200 ml zahar
400 ml suc catina,proaspat stors
Pregatire:
Pt a face sucul de catina,speli o cana catina,le faci piure in blender,presezi apoi in sita fina.Adaugi apa fiarta,pt a putea extrage cat mai mult suc si pulpa.Continui pana ai 400 ml lichid.
Pui apa si zaharul intr-o oala mica si aduci la fiert.Reduci focul si fierbi 5 min,sa obtii un sirop.Racesti.
Mixezi sucul catina si siropul,torni in aparatul de inghetata,urmezi instructiunile.
Pui in congelator sa se intareasca putin inainte de servit.
Reteta aici:
Sea Buckthorn Sorbet
http://nami-nami.blogspot.com/2007_11_01_archive.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu