luni, 13 octombrie 2008
Budinca din albus cu ghimbir
Ingrediente 1 portie:
180 ml lapte
1 Lingura zahar
o bucatica ghimbir
2 albusuri proaspete
Pregatire:
1.Razi ghimbirul si extragi sucul.Pastrezi 1 1/2 Lingura ghimbir in bol,acoperi,lasi deoparte.
Pui 180 ml lapte si zaharul impreuna,amesteci,sa se dizolve,adaugi albusurile.
2.Amesteci usor,strecori,pui in oala mica,la foc mic.Amesteci continuu,sa nu fiarba.Iei de pe foc si torni direct peste nr.(1)[ghimbir].Acoperi si lasi 5 min sa se stabilizeze budinca.
3.Servesti.
Daca nu se stabilizeaza dupa 5 min,o pui 10 min la abur.
Reteta aici:
Ginger Egg White Pudding
http://jasnette.blogspot.com/2005/11/ginger-egg-white-pudding.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu