joi, 30 octombrie 2008

Tort copt,cu branza si piersici





Iese un tort de 18 cm.

Baza:

un blat pandispan vanilat de 18 cm


Umplutura de branza:

(A)

250 g crema branza
25 g zahar
25 g unt

(B)

25 g faina

(C)

1/2 ou
1 1/2 galbenus

(D)

75 g iaurt

(E)

1 1/2 albus
35 g zahar
un praf sare

(F)

150 g piersici,taiate felii


Pregatire:

1.Pt. baza,a facut o crema de biscuiti crackers/piscoturi.Praful de biscuiti 80 g,l-a amestecat cu 50 g unt topit,l-a presat in forma de 18 cm,a refrigerat 15 min,pana s-a intarit.
2.Ouale le-a rotunjit la 1 ou,2 galbenuse si 2 albuse.
3.Pt piersici a folosit 3 jumatati de piersici,taiate felii subtiri si le-a atasat pe partea laterala a formei,restul la-a tocat si le-a adaugat in amestecul de branza,dupa iaurt.
4.Pt timpul de coacere,l-a extins cu 20 min,a copt la 160*C,80 min.


Reteta aici:

Baked Peach Yogurt Cheesecake

http://jasnette.blogspot.com/2005/10/baked-peach-yogurt-cheesecake.html

Niciun comentariu: