miercuri, 22 octombrie 2008
Unt de dovleac/gem
Untul de dovleac este o combinatie de condimente,cum ar fi:ghimbir,scortisoara,nucsoara,cuisoare,cu ingrediente suplimentare,cum ar fi zaharul.Este foarte gustos de intins pe paine,pt alte feluri coapte,precum si inredientul preferat pt o varietate de prajituri si cheesecakes.
Ingrediente:
1/4 cana zahar brun(dark)
2 Linguri zahar
1/4 cana apa
1/2 lingurita enibahar
1/4 lingurita ghimbir
1/4 lingurita cuisoare
1/4 lingurita nucsoara
1/2 lingurita scortisoara
1 1/2 cana dovleac
Pregatire:
Combini cele 2 feluri zahar,apa,condimentele intr-o cana de masurat de 4 cani.
Microunde 3 min,la putere mare;apoi amesteci.
Adaugi dovleacul si dai inca 5 min,la microunde la putere mare.
Lasi sa se raceasca si refrigerezi.Pastrezi cateva saptamani in frigider.
Sau poti de asemenea congela.
Reteta aici:
Spicy Pumpkin Butter
http://www.geocities.com/green_cache/jelly_pumpkinbutter.html
Etichete:
Condimente,
cuisoare,
Desert,
dovleac,
enibahar,
gem,
ghimbir,
nucsoara,
Octombrie 2008,
scortisoara,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu