miercuri, 22 octombrie 2008
Tigari cu sparanghel
Ingrediente:
2 legaturi sparanghel verde/alb
24 foi pt spring roll/foi placinta
1/2 cana parmezan/Grana Padano,fin ras
sare de mare
piper
ulei masline
o cana mica apa
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 210*C.
Iei sparanghelul si-l indoi sa se rupa partea lemnoasa(nu o arunci o pui cand faci supa).
Pui o oala mare cu apa la fiert si-l fierbi 1-2 min.
Il scurgi il clatesti cu apa rece,lasi deoparte.
Iei o foaie ,presari putina branza,sare si piper.
Asezi o tija de sparanghel o pui intr-un colt si incepi sa o infasori strans in jurul lui,marginile foii le ungi cu apa si inchizi trabucul.
Repeti procesul cu restul ingredientelor,apoi le pui in tava,le presari generos cu ulei si le coci 10-25 min,pana se rumenesc.
Scoti din tava si le pui pe farfurie sa se raceasca.
Reteta aici:
Asparagus and Parmesan Cigars
http://ilovemilkandcookies.blogspot.com/2006/12/numbering-days.html
Etichete:
Aperitiv,
branza,
Condimente,
foi placinta,
Octombrie 2008,
sparanghel
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu