1 ¼ pahar biscuiti
aromati(pisati fin)
2 linguri zahar tos
¼ pahar unt topit
½ pahar unt moale
1 ceasca zahar pudra
1 ou
2 pahare frisca
batuta
2-3 pahare ananas
scurs de zeama si tocat marunt
MDP;
Se amesteca bine
praful de biscuiti cu zaharul tos si untul topit, ½ din compozitie se pune
intr-o tava nu prea mare si se preseaza uniform cu palma.Intr-un castronas se
bate cu telul untul cu zaharul si oul intreg pana cand amestecul devine usor si
spumos.Se intinde cu grija in tava.Separat se incorporeaza ananasul in frisca
batuta ,dupa care se toarna peste crema de unt iar deasupra se presara restul
de biscuiti.Se tine la frigider cel putin 12 ore.Se orneaza cu frisca si
dulceata de visine.
1 pahar=200 g
Reteta:
Florica Geormaneanu
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu