sâmbătă, 29 decembrie 2012

Pt. bolnavii de ulcer-Pateuri cu branza


Ingrediente:

500 g cartofi fierti fara coaja
200 ml lapte
4 lingurite unt
2 oua
200 g branza de vaci
4 linguri gris
2 linguri smantana
verdeata tocata
sare

MDP;

Cartofii scursi bine se fac pireu,pui oul,untul si 1-2 linguri lapte.Tava se infaineaza NU se unge.Cu un cornet se fac pateuri rotunde sau patrate.In mijlocul fiecarui pateu se pune o lingurita umplutura de branza se acopera cu compozitia de cartof,se ung cu ou batut,se dau 20-25 min. la cuptor.
Umplutura de branza:fierbi 20 ml lapte,pui grisul cand s-a ingrosat lasi la racit.Pui branza de vaci peste gris,verdeata,sare,smantana,amesteci.



Niciun comentariu: