Ingrediente:
Blat:
6 albusuri
500 g nuci
250 g zahar tos
30 g unt
Crema:
250 g zahar pudra
200 g ciocolata
2 galbenusuri
2 lingurite es. rom
200 g unt
200 g margarina
100 g fructe din
dulceata
MDP:
Blatul:
Albusurile se bat
spuma tare cu zaharul,se amesteca usor nucile macinate.Se imparte cantitatea in
4 si se coc 4 foi pe dosul cratitei unsa cu unt.Se lasa sa se raceasca.
Crema:se freaca
untul,margarina cu zaharul pudra,se rade ciocolata se topeste cu 4 linguri apa
in cuptor si se include in crema,impreuna cu galbenusurile .Fiecare foaie se
unge intai cu rom apoi cu crema.Pt glazura se lasa o parte din crema care se
intinde cu un cutit inmuiat in apa fierbinte,se decoreza cu fructe din
dulceata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu