Ingrediente:
3-4 cartofi
200 g faina
2
galbenusuri
10 g drojdie
1 ½ cescuta
lapte
sunca/branza
ou
untura
cascaval
MDP:
Se coc 3-4
cartofi ,se curata sau se fierb curatati de coaja in apa cu sare avand grija sa
se scurga bine de apa.
Se prepara
aluat din:200 g faina,2 galbenusuri,10 g drojdie dizolvata intr-o cescuta si ½
lapte.Se trec cartofii calzi prin sita si se framanta aluatul.Se intinde o
foaie cam de 1 ½ cm.Pe ½ de foaie se pun din loc in loc mici gramajoare de
sunca tocata/branza amestecata cu ou.Se intoarce deasupra cealalta ½ si se taie cu un pahar gogosele rotunde.Se
pun pe tava infainata ,se tin la cald ½ ora.Se prajesc in untura fierbinte si
se servesc cu cascaval ras deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu