joi, 13 decembrie 2012

Oua umplute - ciuperci


Ingrediente:

oua fierte tari
sare
piper
mustar
1 castravete in otet/ ficat pasare/sunca
rosii
maioneza
salata verde/ardei gras verde
MDP:

Se fierb ouale pe partea unde oul este plat se scoate cu o lingurita galbenusul,care se zdrobeste cu o furculita,se amesteca cu sare,piper,mustar,putin ulei,un castravete murat in otet si taiat foarte marunt sau evantual ficat de pasare dat prin sita sau sunca.Se umplu ouale la loc se indreapta fundul in asa fel incat oul sa stea in picioare pe farfurie.Deasupra fiecarui ou se asaza capacul unei rosii,daca ea aluneca se taie putin varful oului si se lipeste cu maioneza.Peste capac se pun bucatele mici de albus,sau se fac puncte mici cu smantana.Printre oua se pune salata verde tacata marunt sau ardei verde taiat subtire .Se servesc cu sos de maioneza picanta.

Niciun comentariu: