Ingrediente:
oua fierte
tari
sare
piper
mustar
1 castravete
in otet/ ficat pasare/sunca
rosii
maioneza
salata
verde/ardei gras verde
MDP:
Se fierb
ouale pe partea unde oul este plat se scoate cu o lingurita galbenusul,care se
zdrobeste cu o furculita,se amesteca cu sare,piper,mustar,putin ulei,un
castravete murat in otet si taiat foarte marunt sau evantual ficat de pasare
dat prin sita sau sunca.Se umplu ouale la loc se indreapta fundul in asa fel
incat oul sa stea in picioare pe farfurie.Deasupra fiecarui ou se asaza capacul
unei rosii,daca ea aluneca se taie putin varful oului si se lipeste cu
maioneza.Peste capac se pun bucatele mici de albus,sau se fac puncte mici cu
smantana.Printre oua se pune salata verde tacata marunt sau ardei verde taiat
subtire .Se servesc cu sos de maioneza picanta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu