Ingrediente:
1kg carne
macra
3 felii
paine alba
lapte
2 cepe
unt/untura
verdeata
sare
piper
1 lingura
grasime
½ ceasca
bulion de carne
4-5 oua
fierte tari
pesmet
aspic
MDP:Se da
carnea prin masina,se adauga painea muiata in lapte si bine stoarsa,cepele
taiate marunt si calite in unt/untura, verdeata tocata,sare,piper,o lingura
grasime daca a fost carnea slaba si bulionul de carne.Se amesteca toate pana se
obtine un amestec cat mai fin si omogen.Din carnea tocata se intinde o foaie
groasa in mijlocul careia se asaza unul dupa altul ouale fierte se ruleaza,se
tavaleste prin pesmet fin cernut,se asaza in tava cu o lingura untura si se da
la cuptor sa se rumeneasca,stropind-o din cand in cand cu sosul din tava.Dupa
ce e gata,se scoate din tava,se da la rece,se taie felii ubtiri,se asaza pe
platou,se toarna deasupra aspic.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu