Ingrediente:
o bucata
mare carne macra
sare
piper
unt
mustar
1 felie
paine
lapte
1 ceapa
1-2 oua
verdeata
zeama carne
1 paharel
vin
aspic
MDP;
Se alege o
bucata mare de carne macra,se curata de pielite si vine si se bate astfel incat
sa se obtina o bucata patrata,cat mai mare.Se sareaza,pipereaza,se unge cu un
strat subtire de unt si unul de mustar.Toate bucatelele care au ramas de la
fasonat precum si carnea de pe oase se trec prin masina impreuna cu painea
muiata in lapte si bine stoarsa,ceapa rasa si calita in unt,sare,piper,verdeata
multa tocata si ouale.Se intinde tocatura pe carne ,se ruleaza si se leaga cu
ata.Se pune in tava cu putina zeama de carne,vin,se da la cuptor.Se unge din
cand in cand cu sosul din tava.Cand e gata se scoate din tava,se scurge de
sos,se da la rece.Se scot atele,se taie felii egale,se asaza pe platou,se
toarna deasupra aspic.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu