joi, 13 decembrie 2012

Spuma de sunca in aspic



350 g sunca slaba
75 g unt
sos alb: 1 lingura unt,1 ½ lingura faina,lapte
200 g frisca batuta neandulcita
aspic
sare
piper
boia

MDP:

Se da de 2 ori prin masina de tocat sau se taie foarte fin sunca slaba impreuna cu 75 g unt.Se prepara un sos alb dintr-o lingura unt,11/2 lingura faina si lapte.Se amesteca sosul cu sunca si untul trecute prin masina si se da totul prin sita.In pireul obtinut se amesteca 2 linguri sunca taiata bucatele ceva mai mari,sare,piper,putina boia si frisca batuta neandulcita.Se amesteca totul usor si se toarna intr-o forma unsa cu ulei.Se acopera forma cu hartie alba si cu un capac care se inchide bine,se da la frigider.Se rastoarna pe o farfurie,se glaseaza cu aspic si se inconjoara cu aspic tocat.

Niciun comentariu: