350 g sunca
slaba
75 g unt
sos alb: 1
lingura unt,1 ½ lingura faina,lapte
200 g frisca
batuta neandulcita
aspic
sare
piper
boia
MDP:
Se da de 2
ori prin masina de tocat sau se taie foarte fin sunca slaba impreuna cu 75 g
unt.Se prepara un sos alb dintr-o lingura unt,11/2 lingura faina si lapte.Se
amesteca sosul cu sunca si untul trecute prin masina si se da totul prin
sita.In pireul obtinut se amesteca 2 linguri sunca taiata bucatele ceva mai
mari,sare,piper,putina boia si frisca batuta neandulcita.Se amesteca totul usor
si se toarna intr-o forma unsa cu ulei.Se acopera forma cu hartie alba si cu un
capac care se inchide bine,se da la frigider.Se rastoarna pe o farfurie,se
glaseaza cu aspic si se inconjoara cu aspic tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu