Ingrediente:
100 g cacao
400 g zahar
100 g apa
300 g unt
8 oua
stafide/visine
MDP:
Se fierbe cacaoa cu
zahar si apa.Dupa ce s-a racit se adauga cele 8 galbenusuri treptat
amestecandu-se continuu.
Blat: Din aceasta
compozitie se iau 3-4 linguri si se amesteca cu o lingura faina apoi se adauga
cele 8 albusuri batute spuma.Se coace la foc moale intr-o forma unsa cu unt si
infainata cca 20 min.Cald fiind se rastoarna direct pe platou.Restul
compozitiei(cacao,apa,zahar) se amesteca cu untul frecat spuma.La sfarsit se
pun stafidele/visine din visinata fara samburi.Aceasta crema se asaza peste
blatul rece.Se poate servi imbracat cu frisca.
Reteta:
Marioara Chirila
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu