luni, 6 octombrie 2008
Varza-kale sotata cu vinegreta de otet balsamic
Dintre brocoli,spanac, kale/varza salbatica/furajera contine cei mai multi fitonutienti,care ridica nivelul de enzime din corpul nostru,ajutand la combaterea cancerului.Cea mai nutritiva varietate de kale este cea cu frunza cea mai inchisa(Dinosaur Kale),consuma frunzele cat mai proaspete,pt a pastra nutirentii si aroma.
Ingrediente:
1 legatura frunze proaspete de kale(sau alte verdeturi cu frunze inchise la culoare)
2 catei usturoi,tocati
1-2 Linguri ulei masline
2 Linguri otet balsamic/suc lamaie
1 Lingura sos soia
Pregatire:
Tai tulpina/pedunculul/nervura(cum vrei sa-i zici),frunzei,o tai bucati mici.
Intr-o tigaie mare,pui uleiul si usturoiul si-l prajesti pana se inmoaie.Adaugi varza si o gatesti pana devine verde stralucitor,iei de pe foc presari cu otet balsamic si sos soia.Servesti imediat.
Reteta aici:
Sautéed Organic Kale with Balsamic Vinaigrette Recipe
http://organictobe.org/index.php/2008/02/08/organic-king-kale-recipes/
Etichete:
Aperitiv,
Condimente,
kale,
Mancare,
Octombrie 2008,
otet balsamic,
Sanatate,
sos soia,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu