luni, 6 octombrie 2008
Dovlecei umpluti cu branza si carnati
Ingrediente:
6 dovlecei
4 carnati italienesti
1 cutie de 390 g rosii tocate
2 catei usturoi
2 Linguri vin alb
1/4 lingurita ierburi italiene
optional:busuioc sau alte plante aromatic
1 ou
1/2 cana mozzarella rasa
1/4 cana parmezan ras
ulei vegetal
sare
piper
Pregatire:
Tai dovleceii in 1/2 pe lung.Scoti cu o lingurita miezul,lasi 0,5 cm gros.Presari inauntrul lor sare,sa scoti excesul de apa,ii lasi deoparte.
Incingi uleiul in tigaie teflon,la foc mediu-mare.Prajesti carnatii ii rupi in bucati mici,ii scoti si-i lasi deoparte.Pui in tigaie miezul tocat al dovleceilor,rosiile scurse,usturoiul,vinul,amestecul de ierburi italiene,sare si piper dupa gust.Gatesti pana cand s-a absorbit umiditatea.Adaugi carnatii,amesteci si lasi sa se raceasca.
Pornesti cuptorul la 200*C,scurgi orice lichid lasat(la umplutura) si amesteci cu branza si ou,umplii dovleceii,dai 20 min la cuptor pana dovleceii se inmoaie.
Reteta aici:
Stuffed Zucchinis with Cheese and Italian Sausage
http://nookandpantry.blogspot.com/2007/09/stuffed-zucchinis-with-cheese-and.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu