Pt. ca sunt situatii cand ne raman multe coji(de la suc) si ne-am saturat sa le facem dulceata,sa le confiem,ce-ar fi sa le facem suc!
1,5 kg coji portocale(cantarite)
1 kg zahar
3 Litri apa
o ceasca alcool
Se trec cojile prin masina de tocat,se amesteca cu zaharul,se acopera si se lasa 24 ore,A doua zi se pune la fiert apa,se lasa sa dea cateva clocote,se ia de pe foc si in apa calduta se pun cojile.Se lasa 3-4 ore se strecoara bine prin tifon (sterilizat,altfel cat de bine ar fi pregatit sucul va fermenta in scurt timp),si la sucul obtinut se adauga alcoolul.Se sterilizeaza sticlele de 0,5 litru,20 min;cele de 1 litru 25 min.
joi, 2 octombrie 2008
Suc din coji de portocale
Etichete:
alcool,
Bauturi,
Cartile mele de bucate,
Condimente,
Octombrie 2008,
portocale
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu