
Pt usurinta pui ceapa si ardeii iuti in robot.Semintele de coriandru si chimen in piulita(eu le pizez in rasnita veche de cafea).Servesti cu orez si ai o masa gustoasa si rapid de pregatit.
Ingrediente:
1 Lingura ulei
1 lingurita seminte chimen
2 cepe(facute piure)
4 ardei iuti mici
1 Lingura ghimbir ras
2 catei usturoi,tocati
1 cutie de rosii de 784 g,facute piure/sfaramate
1 lingurita boia iute
1 lingurita seminte coriandru,prajite si macinate
1 lingurita seminte chimen,prajite si macinate
1 lingurita pudra turmeric/curcuma
1 Lingura gram masala
sare si piper dupa gust
4 oua fierte taiate in 1/2
3 Linguri iaurt simplu
3 Linguri coriandru tocat
Pregatire:
1.Incalzesti uleiul in tigaie.
2.Adaugi semintele de chimen si le sotezi pana incep sa sfaraie.
3.Adaugi ceapa,ardeii,ii sotezi 5-15 min pana sunt maro-aurii.
4.Adaugi ghimbirul,usturoiul,lasi sa-si dezvolte aroma,cca 30-60secunde.
5.Adaugi rosiile,boiaua,coriandrul,chimenul,turmeric,gram masala,sare si piper,fierbi la foc mic cca 10 min.
6.Adaugi ouale si le lasi pana de incalzesc.
7.Iei de pe foc,amesteci iaurtul si coriandru.
Reteta aici:
Egg Curry
http://closetcooking.blogspot.com/search/label/Egg
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu