vineri, 7 noiembrie 2008
Dovleac copt cu otet balsamic,chili si miere
Ingrediente:
3 dovleci mici,taiati pe 1/2 ,fara seminte
6 Linguri ulei masline
1/4 cana otet balsamic
3 Linguri miere
2 Linguri ardei iuti mici,tocati(peperoncini)
2 Linguri cimbru tocat
1 lingurita sare
Pregatire:
Preancalzesti la 200*C.asezi 1/2 dovleac cu taietura in sus pe hartie copt.Il ungi pe ambele parti cu 2 linguri ulei.Bati 4 linguri ulei cu restul ingred. in bol.imparti glazura pe cele 2 jumatati dovleac.Ungi suprafetele taiate si restul il pastrezi.Coci pana dovleacul e foarte moale si rumenit,ungand suprafetele taiate la fiecare 15 mincu glazura pastrata,cca 1 ora.
Sfat:coci dovleacul 45 min dimineata.Termini sa-l coci inainte de cina cu cca 20 min,pana se inmoaie.
Reteta aici:
BALSAMIC ROASTED ACORN SQUASH WITH HOT CHILES AND HONEY
http://friendseat.com/BALSAMIC-ROASTED-ACORN-SQUASH-WITH-HOT-CHILES-AND-HONEY-Recipe
Etichete:
chilli,
cimbru,
Condimente,
De Post,
dovleac,
miere,
Noiembrie 2008,
otet balsamic
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu