hamburger crud
1/2 cana orez instant
1/2 cana ceapa tocata
1 lingurita sare
1/2 lingurita piper
1/2 lingurita pudra usturoi
1 varza sau 6 ardei grasi,tocati,gatiti in apa fiarta pana se inmoaie
1/2 cana sos rosii
Pregatire:
Formezi perisoarele,le asezi in tava,coci 30 min,la 175*C.Scurgi grasimea,le acoperi cu varza/ardeii si sosul rosii,coci inca 20-30 min.
Reteta aici:
Cabbage Meatballs
http://www.anniesrecipes.com/Recipe/1593/Cabbage-Meatballs.htm
vineri, 7 noiembrie 2008
Perisoare cu varza
Etichete:
Aperitiv,
ardei gras,
Condimente,
Noiembrie 2008,
orez,
rosii,
usturoi,
varza,
vita
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu