duminică, 9 noiembrie 2008
Chiftele clasice cu porumb
Ingrediente pt 4 portii:
1 cana faina care creste singura,cernuta
2 oua
20 g unt,topit
1/3 cana lapte
sare de mare
piper negru pisat
400 g boabe porumb,conservate,scurse
3 cepe verzi(esalote),tocate
ulei vegetal pt prajit
felii lamaie pt servit
Pregatire:
Pui faina,ouale,laptele,sarea si piperul intr-un bol mare,amesteci sa se combine,adaugi porumbul si ceapa verde.
Pui 2 linguri ulei inrrtr-o tigaie mare si-l incalzesti peste mediu.
Pui 1/4 cana amestec in tigaie si-l prajesti 1-2 min pe fiecare parte,pana apar bule la suprafata,lasi deoparte.
Pui inca 2 linguri ulei si repeti cu amestecul ramas.
Servesti cu lamaie.
Reteta aici:
Basic Corn Fritters
http://ilovemilkandcookies.blogspot.com/2006/10/hhdd-6-f-is-for-fritter.html
Daca gatesti alte lucruri,asezi chiftelele in cuptor la 100*C,sa le tii calde
Etichete:
Aperitiv,
cereale,
Condimente,
lamaie,
Noiembrie 2008,
porumb
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu