miercuri, 1 octombrie 2008
Cosulete din foitaj cu sunca si dovlecel
Ingrediente pt 4 cosuri:
1 pachet aluat foitaj
100 g kaizer/speck
2 dovlecei mici
1/2 ceapa
250 g ricotta
20 g Grana Padano/cascaval
ulei
sare
piper
Pregatire:
Asezi aluatul pe hartie copt,tai in benzi de 1cm pe 10 cm.
Impletesti 7 fasii alternand cu alte 7.
Asezi pe o forma de briosa cu susul in jos.
Tai aluatul in exces si faci din el snururi,pe care le pui la baza fiecarei forme.
Ungi cosuletele obtinute cu ou batut cu lapte si coci 10 min la 200*C.Cand s-au aurit le scoti si le lasi la racit.
Pregatesti umplutura:Pastrezi 4 felii de sunca ce va servi pt garnitura.Calesti ceapa in ulei,adaugi dovleceii taiati foarte subtire,ii calesti si cand sunt gata adaugi sunca taiata,ricotta si grana ,sare,piper,amesteci.
Intorci cosuletele ,le desprinzi usor,pui in fiecare o felie de sunca,apoi umplii cu amestecul pregatit.Coci la 200*C,5 min,acoperi cu fasii de grana si servesti.
Reteta aici:
Cestini di sfoglia speck e zucchine
http://www.misya.info/index.php/2008/09/29/cestini-di-sfoglia-speck-e-zucchine.htm
Etichete:
Aperitiv,
bacon,
branza,
Condimente,
dovlecel,
foitaj,
Octombrie 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Mariana ai un premiu la mine
Multumesc mult,nu stiu cum sa-l afisez
Trimiteți un comentariu