marți, 10 martie 2009
Sos catifelat de brocoli si feta pt paste
Ingrediente 2-4 portii:
455 g brocoli
2 Linguri apa
sare,piper
ulei masline
1/2 ceapa mica/2 salote tocata
2 catei usturoi,tocati
1/3 cana patrunjel tocat
1 lamaie,sucul
1/2 cana branza feta,impartita
1/4 cana apa
Pregatire:
Tai brocoli in buchetele mici,le fierbi la abur/pe aragaz/microunde cu 2 linguri apa.Asezonezi usor cu sare,piper.
Incalzesti uleiul masline in tigaie mare,calesti ceapa si usturoiul pana se inmoaie,adaugi brocoli.Gatesti cateva min pana ceapa devine translucida,adaugi patrunjelul si lasi pana se vestejeste,torni sucul lamaie,mai gatesti la foc mic 2 min.Transferi in blender si pui 1/4 cana feta si 1/4 cana apa,le faci piure,adaugi putin ulei masline,mai adaugi apa sa obtii consistenta dorita.Potrivesti de sare,pier.Servesti cu paste.
Reteta aici:
Velvety Broccoli and Feta Pasta
http://www.thekitchn.com/thekitchn/sauce/recipe-velvety-broccoli-and-feta-pasta-046428
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu