marți, 10 martie 2009

Pernita cu legume

Ingrediente:

1 vanata medie
1 praz mediu
1 ardei rosu
3-4 salote
1 Lingura piure rosii
sucul si coaja de la 1 portocala
2 lingurite amestec ierburi uscate
sare,piper
ulei masline
1 pachet aluat foitaj


Pregatire:

1.Feliezi fin vinetele,le ungi cu ulei,le pui pe gratar pe ambele parti,cca 5 min,pana se rumenesc.
2.Feliezi fin ardeii,cepele,prazul si le prajesti in cuptorul f cald cu putin ulei,20 min,pana marginile se rumenesc.
4.Tai feliile vinete fasii,le amesteci cu restul legumelor,ierburile,sucul portocala si coaja,piureul,sare,piper.Pui o lingura amestec in aluatul patiserie pregatit.
5.Presari cca 4 linguri ulei masline peste amestecul legume,pui deasupra alta foaie aluat,apesi marginile sa sigilezi bine.
6.Faci cateva taieturi/slit in aluat(sa iasa aburul) si coci la 200*C/GAZ 6 20-25 MIN.

Reteta aici:

Vegetable Pillow

http://www.animalaid.org.uk/h/n/CAMPAIGNS/vegetarianism/ALL/1182//

Niciun comentariu: