duminică, 15 martie 2009
Dovleac in stil Thai
Ingrediente:
1 Lingura ulei
1 lingurita usturoi,tocat
1 lingurita ghimbir ras
2 cani dovleac placintar,cuburi
1/2 cana lapte cocos
1 Lingura zahar/de palmier
1 Lingura suc lime
1 Lingura sos peste
1/2 lingurita sos chilli
1 mana cocos prajit
1 mana coriandru,tocat
Pregatire:
1.Incalzesti uleiul in tigaie.
2.Adaugi usturoiul,ghimbirul,sotezi sa-si dezvolte aroma,cca 1 min.
3.Adaugi dovleacul,laptele cocos,zahar,suc lime,sosul peste,sosul chilli,acoperi si fierbi la foc mic pana dovleacul e moale cca 30 min.
4.Scoti dovleacul si reduci lichidul.
5.Torni sosul redus de cocos peste dovleac si garnisesti cu cocos(prajit) si coriandru.
Reteta aici:
Thai Style Coconut Butternut Squash
http://closetcooking.blogspot.com/2008/11/coconut-butternut-squash.html
Etichete:
chilli,
cocos,
Condimente,
De Post,
dovleac,
frunze coriandru,
ghimbir,
lime,
Mancare,
Martie 2009,
sos peste,
sosuri,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu