marți, 10 martie 2009
Carnati vegetarieni
Ingrediente 4-6 buc:
1/2 cana fasole rosie/pestrita,clatita,scursa
1 cana supa legume rece
1 Lingura ulei masline
2 Linguri sos soia
2 catei usturoi,rasi/tocat fin
1 1/4 cana faina de paine(cu mult gluten)
1/4 cana drojdie/nutritional yeast
1 1/2 lingurita seminte fenicul,zdrobite
1 lingurita fulgi ardei iute
1 lingurita paprika dulce
1 lingurita oregano uscat
putin piper
Pregatire;
1.Inainte de a amesteca ingred.pui aparatul de fiert la abur sa aduca apa la fiert.Reteta e f rapida.
2.Pregatesti 6 coli Al.Intr-un bol mare,pasezi fasolea(fiarta),adaugi restul ingred.amesteci cu furculita.Imparti aluatul in 6 buc,pui o portie pe fiecare coala Al,rulezi de cca 12 cm in folie,nu modelezi prea mult ca tot se sparge folia la abur.
3.Pui carnatii in folie la abur 40 min.
Reteta aici:
Homemade Sausages
http://vegandad.blogspot.com/2008/03/homemade-sausages.html
Etichete:
Aperitiv,
chilli,
Condimente,
De Post,
fasole,
Martie 2009,
oregano,
seminte,
seminte fenicul,
sos soia,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu