marți, 10 martie 2009
Chifle filipineze umplute
Ingrediente:
resturi pui adobo/porc-vezi reteta
4 cani faina paine
1/2 cana apa
1/4 cana lapte
1/2 cana zahar
1 lingurita sare
5 Linguri unt moale
1 ou
1 plic drojdie uscata,cca 2 lingurite
putin pesmet-optional
Pregatire:
Intotdeauna iti raman resturi de pui/porc adobo.Ai posibilitatea sa le folosesti pt a face o noua si delicioasa gustare.Incepi prin a marunti carnea cu mana,lasi deoparte.Faci aluatul de paine: dizolvi drojdia in apa,adaugi laptele,zaharul,untul topit.Separat in bol pui faina si sarea.Faci o adancitura in centru si torni lichidul,framanti pana e neted si elastic.Te pudrezi pe maini si pe masa si framanti painea.Otai in 24 buc si dai forma de chifla.Pui in centru o lingurita carne,sigilezi,le pui pe hartie copt,lasi spatiu intre ele si lasi la crescut 2 ore.Inainte sa le coci le ungi cu apa si presari pesmet sa ai o crusta crocanta.Preancalzesti cuptorul la 200*C,coci 20-25 min.
Reteta aici:
Adobo Flakes Pandesal
http://www.filipinofoodstore.com/recipes/adobo-flakes-pandesal.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu