Aceasta reteta este similara cu placinta peste,se bazeaza pe o reteta din 1946.
Ingrediente 4 portii:
185 g/ 1 1/2 cana peste alb fiert
60 g / 1/2 cana creveti curatati
60 g / 1/2 cana ciuperci
60 g / 1/2 cana pesmet/firimituri paine
2 oua usor batute
125 g /1 cana fulgi ovaz,fini
2 lingurite patrunjel uscat
sare
piper
ulei de gatit
putin unt si faina
Pregatire:
Cureti pestele de piele si oase,toci fin crevetii.Toci si prajesti ciupercile in putin unt.
In bol mare,rupi pestele,pui crevetii,ciupercile,firimiturile,patrunjelul,asezonarile,1/2 din oul batut.
Cu mainile date prin faina,formezi carnatii,ii treci prin restul ou apoi prin fulgii ovaz.Ii prajesti cca 6-7 min pana sunt maro-aurii.Scurgi pe hartie absorbanta.
Reteta aici:
Fish Sausages
http://www.rampantscotland.com/recipes/blrecipe_fishsausages.htm
duminică, 15 martie 2009
Carnati peste
Etichete:
Aperitiv,
ciuperci,
Condimente,
creveti,
Martie 2009,
ovaz,
patrunjel,
Peste
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu