marți, 10 martie 2009

Biscuiti fluturasi



ingrediente:

100 g unt nesarat,moale
50 g zahar pudra pt glazuri
150 g faina simpla
100 g amidon
2 prafuri sare
coaja portocala
coaja lamaie
6 Linguri lapte UHT

Pregatire:

Preancalzesti cuptorul la 175*C.
Freci crema zaharul si untul pana de deschide la culoare.
Adaugi restul ingred,amesteci bine,formezi aluatul.Infoliezi,dai 1 ora la frigider.
Intinzi aluatul de cca 3 mm gros,decupezi formele fluture,le pui pe hartie in tava,le coci cca 20 min.Racesti complet,decorezi.

Glazura:

1 albus,usor batut
1 1/2 cana zahar pt glazura(cu amidon)
1-2 lingurite suc lamaie
Amesteci bine toate ingred.
Imparti glazura in diferite portii,adaugi in una colorant alimentar.


Reteta aici:

Butterfly Cookies-cu malai-cookbakelegacy blogspot com

http://cookbakelegacy.blogspot.com/2008/03/butterfly-cookies.html

Niciun comentariu: