marți, 10 martie 2009
Biscuiti cu fulgi ovaz
Ingrediente:
1 cana fulgi ovaz
1 cana faina simpla
2/3 cana zahar nerafinat
3/4 cana fulgi cocos,indulcit
2 Linguri sirop auriu/miere/sirop porumb
8 Linguri unt
1 lingurita bicarbonat
2 Linguri apa calda
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 175*C.Pui in tava hartie copt.Amesteci impreuna:fulgii ovaz,faina,zaharul,cocosul.In cratita topesti untul si siropul,amesteci bine,sa se combine.In bol separat/cana amesteci bicarbonatul si apa calda,o torni peste amestecul unt,apoi peste ingred. uscate,amesteci bine.Iei o lingura plina amestec,o rulezi in palme,le turtesti sa obtii un cerc,le pui in tava,lasi spatiu intre ei,ii coci cca 8-10 min,pana sunt maro-aurii. Racesti in tava inainte sa-i transferi pe gratar.
Reteta aici:
ANZAC Biscuits
http://laurarebeccaskitchen.blogspot.com/2006/10/anzac-biscuits.html
Etichete:
biscuiti,
cereale,
cocos,
Condimente,
Desert,
Martie 2009,
ovaz
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu