joi, 31 iulie 2008

Zacusca de vinete cu porumb

Ingrediente:

3 kg vinete
1 kg ciuperci proaspete/500 g conservate=2 cutii
1,5 kg ceapa
2 kg ardei capia
1 kg rosii
1 pahar bulion
2 Linguri miere
2 cutii porumb dulce/500 gr=2 cutii
sare
piper
foi dafin
cimbru

Pregatire:

Coci vinetele si ardeii, curetii pui la scurs-procedezi ca la orice zacusca.Rosiile se decojesc si se mixeaza/rad, ciupercile se toaca marunt.
Pui uleiul la incins,adaugi ceapa, ciupercile le rumenesti putin,adaugi vinetele si ardeiul iar peste 10 min. rosiile, bulionul,sare,piper,cimbru si foile dafin.Cand incepe sa se ridice uleiul deasupra pui porumbul spalat si scurs bine.Pui fierbinte in borcane, sterilizezi.

Niciun comentariu: