Ingrediente:
3 kg vinete
1 kg ciuperci proaspete/500 g conservate=2 cutii
1,5 kg ceapa
2 kg ardei capia
1 kg rosii
1 pahar bulion
2 Linguri miere
2 cutii porumb dulce/500 gr=2 cutii
sare
piper
foi dafin
cimbru
Pregatire:
Coci vinetele si ardeii, curetii pui la scurs-procedezi ca la orice zacusca.Rosiile se decojesc si se mixeaza/rad, ciupercile se toaca marunt.
Pui uleiul la incins,adaugi ceapa, ciupercile le rumenesti putin,adaugi vinetele si ardeiul iar peste 10 min. rosiile, bulionul,sare,piper,cimbru si foile dafin.Cand incepe sa se ridice uleiul deasupra pui porumbul spalat si scurs bine.Pui fierbinte in borcane, sterilizezi.
joi, 31 iulie 2008
Zacusca de vinete cu porumb
Etichete:
ardei gras,
cimbru,
ciuperci,
Condimente,
Conserve,
Iulie 2008,
miere,
porumb,
rosii,
vinete
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu