miercuri, 30 iulie 2008

Rulouri umplute cu gem ananas




Ingrediente:

Pt foaie:

250 g unt
2 galbenusuri
50 g zahar pudra
375 g faina cernuta
20 g amidon porumb cernut
1/2 lingurita esenta vanilie

Pregatire:

1.Freci crema untul zaharul si galbenusurile.
2.Adaugi esenta vanilie.
3.Adaugi ingredientele uscate cernute,amesteci si obtii o coca moale.
4.Intinzi de 1/2 cm grosime.
5.Tai dreptunghiuri de 2.5 cm pe 7.5 cm aprox.
6.Pui putina umplutura si rulezi.
7.Aranjezi in tava si coci in cuptorul preancalzit la 170*C ,20-25 min.



Pt umplutura:

1 cana ananas ras
1 cana zahar
1 bat scortisoara
putin colorant galben-optional
Fierbi toate ingredientele pana se ingroase lasi sa se raceasca.

Pt glazura:

2 galbenusuri
2 lingurite apa
putin colorant galben

Reteta aici:

TART GULUNG
http://mamafami.fotopages.com/?&page=55

Niciun comentariu: