miercuri, 30 iulie 2008
Paste cu menta si cantalup
Ingrediente pt.4 persoane:
450 g paste
2-3 Linguri unt
4 cani cantalup taiat cuburi mici
1 cana rosii cherry taiate in sfert
2/3 cana smantana grasa
sare si piper dupa gust
parmezan ras
10 frunze menta tocate
1/2 lamaie
Pregatire:
1.Incepi prin a fierbe pastele.In acest timp faci sosul.
2.Intr-o tigaie mare pui untul la foc mediu si pepenele taiat.Micsorezi focul si sotezi delicat pana pepenele incepe sa se caramelizeze.Asezonezi cu sare si piper.
3.Adaugi rosiile si lasi cateva min.,apoi adaugi smantana,lasi cam 5 min. sa se ingroase.Cand pastele sunt gata,le scurgi foarte bine,adaugi sosul de pepene.Amesteci sa se omogenizeze,imparti in 4 portii.
4.Storci putina zeama lamaie peste paste-pt un plus de gust-presari parmezan ras si garnisesti cu menta.Servesti imediat.
Reteta aici:
Linguini or egg tagliolin-tagliatelle
http://rubbahslippahsinitaly.blogspot.com/2008/06/linguine-with-cantaloupe-cherry.html
Etichete:
branza,
Condimente,
Iulie 2008,
lamaie,
Mancare,
menta,
Paste,
pepene galben,
rosii,
smantana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu