marți, 22 iulie 2008

Prajitura cu branza si ciocolata





Ingrediente:


Pt.Blat:

1 1/4 cana biscuiti graham faramitati
1/2 cana unt moale
2 Linguri zahar tos


Pt. Umplutura:

450 g branza ricotta
3/4 cana zahar pudra
1 lingurita esenta migdale
1 cana migdale prajite
1/2 cana cipsuri ciocolata semidulce
1 1/4 cana smantana grasa


Pregatire:

Preincalzesti la 190*C.

1.Amesteci biscuitii,untul si zaharul.Intr-o forma de 22 cm modelezi aluatul.Daca este prea sfaramicios adaugi putin unt.Coci la 190*C, 8-9 min.pana se aureste putin.Il pui la rece.
2.Combini branza,zaharul pudra si esenta migdale, o lasi deoparte.
3.Combini migdalele si ciocolata,le pui in robot dar nu le maruntesti prea fin.
4.Amesteci impreuna amestecul de branza si migdalele &ciocolata si racesti.
5.Bati frisca tare,pune-o peste amestecul de branza si ciocolata.
6.Pune umplutura in blatul racit si lasa-o peste noapte inainte de servit.
Servesti cu sos de ciocolata daca doresti.



Reteta aici:

Chocolate Ricotta Pie

http://www.olivegarden.com/recipes/recipe_search/recipe_display.asp?id=79&ss=8

Niciun comentariu: