duminică, 27 iulie 2008
Braciole/Rulada vita
900 g pulpa vita
3 rosii mari fara seminte,taiate bucati
5 catei mari usturoi
3 Linguri ulei masline
3/4 cana amestec ierburi proaspete: cimbru,oregano,patrunjel,lavanda,salvie
1/2 cana branza Pecorino Romano/oaie
1/2 cana vin rosu
4-6 felii Prosciutto
Preparare:
Preincalzesti la 180*C.
Tai carnea si o bati sa aiba cam 1/1,5 cm grosime.Asezonezi cu sare si piper.Pui un strat sunca si presari 1/2 din amestecul de ierburi.Presari branza,rulezi,legi cu sfoara.
In tava pui ulei,o pui la foc mediu si o rumenesti pe toate partile.Adaugi vinul, reduci sosul.Adaugi rosiile, usturoiul si ierburile ramase.Acoperi si dai la cuptor 2 ore.Daca scade lichidul din tava mai adaugi supa vita.Scoti friptura din sos si o lasi cateva minute, scoti sfoara si o tai.
Reteta aici:
Braciole
http://seriouslygood.kdweeks.com/2005/06/braciole.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu