joi, 10 iulie 2008
Porumb copt cu unt picant de ardei
Pt. 8 portii:
2 ardei copti-din borcan
1 cana unt moale
1 lingurita paprika-boia iute
sare
piper
8-10 stiuleti porumb cu foi/panusa
Preparare:
1.Asezi untul, ardeii si boiaua in blender,mixezi.Adaugi sare, piper dupa gust.
2.Pui untul intr-o folie plastic, formezi un rulou.
3.Dai untul 1 ora la frigider.
4.Preincalzesti gratarul la 190 *C /la foc mediu spre mare.
5.Ungi porumbul cu ulei si asezonezi cu sare si piper.
6.Coci porumbul pe gratar 4 min./pana devine galben lucios.
7. Il iei de pe foc si-l servesti cu o bucata de 1 cm de unt cu ardeiul copt.
Reteta aici:
Grilled Corn with Red Pepper Butter
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=6499
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu