joi, 31 iulie 2008

Ai negi?

-Scapa de ei cu usturoi si otet.
Tai catelul de usturoi in felii de grosime medie si-l pui in otet cat sa-l acopere.Lasi 3 zile la macerat.Iei o feliuta o pui pe neg si fixezi cu leucoplast.Lasi sa actioneze o zi/peste noapte.Daca urmezi timp de o saptamana negul cade singur.

-Se tamponeaza negii, dimineata si seara cu tinctura de galbenele, timp de 30 de zile.

-Se zdrobeste o tableta de vitamina C si se amesteca bine cu cateva picaturi de apa, pana se obtine o pasta. Se aplica pe neg si se acopera cu un plasture.

-Se prepara un macerat din coaja de lamaie si otet de vin si se tamponeaza negii de doua ori pe zi. Se curata numai coaja galbena de la doua lamai, se pune intr-un borcan, se acopera cu otet de vin, se astupa borcanul si se lasa la macerat o saptamana.

-Se pun comprese cu otet de mere si se tin peste noapte.

- Se taie o capsula de vitamina A si se unge negul cu uleiul din aceasta. Procedeul se repeta cateva saptamani, pana cand dispare negul.

-sunt in farmacii plasturi pt negi.


-Tinctura de propolis: ungem negii dimineata si seara cu un tampon, in asa fel incat sa nu atingem si pielea din jurul negilor.
. În plus, se recomanda ca pâna la disparitia lor, pe lânga tamponarile cu diverse produse naturiste, sa se administreze, zilnic, câte trei picaturi de propolis, turnate pe o bucatica de pâine, deoarece propolisul este un puternic antibiotic natural.

-Sucul de papadie ajuta la combaterea acestor neplacuti musafiri. Negii se vor unge cu acesta timp de 40 de zile.


-Tinctura de rostopasca este benefica în combaterea negilor. Se aplica pe suprafata invadata de negi câte doua picaturi, timp de o luna.

-

Metoda verificata de mine:

Pt. papiloame(negii care se tin de piele cu un piciorus fin)

-timp de 3-4 zile il ungi zilnic cu sucul galben de rostopasca

sau:
-pui pe un tifon/vata cateva picaturi ulei ricin-de la plafar-si il fixezi cu leucoplast,repeti zilnic si in cateva zile cade singur,fara durere sau sangerare,se inegreste putin si vezi cum incepe sa se usuce.


Tratament:
- acid salicilic, acid lactic, glutaraldehida, podofilina si podofilotoxina, formaldehida
- 5 – FU topic, acid monocloracetic, tricloracetic, nitrat de argint, acid retinoic
- chirurgical: curetare si electrocauterizare sub anestezie locala, laser terapie – CO2
- cimetidina, bleomicina intralezional, cidofovir


Crema pentru ingrijirea pielii (keratoze, alunite, negi, polipi nazali, papiloame), 100ml/ la vitrine magique



Se pare ca este o legatura intre aparitia negilor si proasta functionare a ficatului. Aparitia negilor este legata de lipsa acizilor aminati din care face parte metionina, aceasta afectand functionarea ficatului. Tratamentul cu metionina ajuta la disparitia negilor.



Uleiul de ricin este bun si pt tenul patat (pigmentatia hepatica) se frictioneaza zilnic locul dimineata si seara.

Un comentariu:

iris spunea...

Eu am avut un neg pe mana dreapta 1 an de zile si am urmat diferite tratamente dar fara nici un rezultat.Am fost si la dermatolog sa mi-l arda dar tot nu mi-a disparut.Singurul tratament care a dat rezultate a fost bandaj pe neg cu albus de ou 1-2 ori/zi, iar cand mergeam la serviciu puneam o frunza mica de aloe din care storceam un pic sucul pe neg si peste ea puneam un leucoplast.In 2 saptamani mi-a disparut negul in totalitate si nu mi-au mai aparut de atunci si alti negi.
Va doresc sanatate maxima!