sâmbătă, 19 iulie 2008

Sandvisuri din vinete cu branza de capra si sos de tarhon




Ingrediente pt. 4 portii:


1 Lingura ulei masline
1 ceapa mica, tocata
3 cani rosii proaspete/conserva facute piure gros
1 lingurita tarhon proaspat
1 1/4 lingurita sare
1 lingurita zahar
1/2 lingurita piper negru macinat
1 cana pesmet1/2 cana parmezan ras
2 vinete curatate si taiate rondele de 1 cm
4 oua
ulei pt fript
225 g branza capra,taiata in 8 rondele.


Pregatire:

1.Intr-o tigaie medie,pui uleiul la foc moderat spre mic.Pui ceapa,amesteci, o lasi pana devine translucida,cam 5 min.Pui rosiile,tarhonul,3/4 lingurita sare,zaharul,fierbi 25 min,amesteci din cand in cand.Pui 1/4 lingurita piper.
2.In acest timp,incalzesti cuptorul la 180*C.Intr-un bol mediu combini,pesmetul,parmezanul,sarea ramasa 1/2 lingurita,si 1/4 piper.
3.Ungi felia de vanata cu ou,dai prin amestecul cu pesmet,acoperi bine.In uleiul incins prajesti vinetele 1-2 min. pe fiecare parte.Scoti pe hartie absorbanta.
4.Pui hartie in tava asezi vinetele intr-un singur strat.Pe fiecare vanata asezi o rondea de branza si deasupra iar vanata.Coci cam 10 min.pana se inmoaie branza.Pe farfurie asezi sosul si peste sandvisul de vinete si branza.

Reteta aici:


Eggplant and Goat-Cheese Sandwiches with Tomato Tarragon Sauce
http://whatdidyoueat.typepad.com/what_did_you_eat/2007/07/whb-eggplant-an.html

Niciun comentariu: