joi, 17 iulie 2008
Tarta cu sparanghel si ciuperci
225g ciuperci
225g sparanghel(taiat 2,5 cm)
1 pachet aluat pt. placinta/tarta-precopt
170 g/1 1/2 cana branza Gruyere rasa
4 oua
1/2 cana smantana grasa
1/2 cana lapte
piper dupa gust
Pregatire:
1.Coci ciupercile in cuptorul incalzit la 180*C, 15-20 min.
2.Fierbi la abur sparanghelul pana se inmoaie.
3.Presari 1/2 din branza peste aluat ,pui sparanghelul,ciupercile si restul de branza.
4.Bati ouale,smantana,laptele si piperul, torni peste celelalte.
5.Coci in cuptorul preincalzit la 190*C,in centrul cuptorului, pana se aureste,cam 30-35 min.
Reteta aici:
Asparagus and Mushroom Quiche
http://closetcooking.blogspot.com/search/label/Egg
Etichete:
aluaturi,
Aperitiv,
branza,
ciuperci,
Condimente,
Iulie 2008,
smantana,
sparanghel,
Tarta
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu