joi, 17 iulie 2008
Biscuiti cu mure/Financiers
115 g unt
100 g/ 1 cana zahar pudra
60 g/ 1/2 cana migdale macinate
30 g/ 1/4 cana faina obisnuita
un praf sare
4 oua albuse -de la oua mari-
1 cana mure
Pregatire:
Preincalzesti la 190*C.Intr-un oala,pui untul la foc mediu spre mare, amesteci pana capata culoarea alunei.Stercori si lasi sa se raceasca la temp. camerei.
Cerni impreuna zaharul pudra,faina,migdalele si sarea.Intr-un bol pui amestecul de faina, albusurile, amesteci la vit mica pana la omogenizare.Adaugi untul, maresti viteza mixerului si bati pana are aspect neted/lucios.
Torni aluatul in 12-15 tavite de biscuiti/briose,presari murele peste, coci 15 min.pana se auresc.Le poti servi calde/reci.
Reteta aici:
http://tartelette.blogspot.com/search?updated-min=2008-01-01T00%3A00%3A00-05%3A00&updated-max=2009-01-01T00%3A00%3A00-05%3A00&max-results=50
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu