joi, 10 iulie 2008

Paine cu usturoi a la Rob





Pt. 12 felii:

8 Linguri/180 ml unt sarat la temp. camerei
4 catei usturoi tocati
1/2 cana/125 ml Parmezan ras
sare si piper dupa gust
1 franzela-paine frantuzeasca taiata in 1/2 pe lung

Preparare:

1.Intr-un bol mediu combini untul, usturoiul si arpagicul-frunze ceapa verde.Ungi cu un strat gros de unt painea in interior,eventual si pe deasupra.
2.Presari cu parmezan.
3.Asezi painea pe o folie Al mare.Infasori strans in folie.
4.Dai gratarul la 150 *C, asezi painea la foc indirect-pe partea rece unde nu e foc.O lasi sa se incalzeasca 10 min.
5.Servesti fierbinte.Painea este fierbinte si branza topita.


Reteta aici:

Grilled Garlic Bread

http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=5514

Niciun comentariu: