marți, 15 iulie 2008

Ragout cu menta, mazare, morcovi




Ingrediente pt. 4 portii:

2 buc praz- mediu-taiat de 1 cm
4 morcovii medii taiat fin
1 Lingura unt nesarat
1 Lingura ulei masline
sare
piper proaspat macinat
1/2 cana apa
450 g mazare congelata
1 Lingura suc lamaie
1/2 cana menta tocata
1/2 lingurita fulgi ardei rosu-iute
1/2 cana branza Pecorino/oaie rasa,sau dupa gust

Pregatire:

1.Intr-o tigaie mare pui la foc mediu uleiul si untul.Cand s-a infierbantat pui morcovii si prazul.Asezonezi usor cu sare si piper.Coci 4-6 min.pana morcovii se inmoaie.
2.Adaugi apa si lasi sa fiarba.
3.Adaugi mazarea fierbi 4-6 min,pana mazarea devine verde lucioasa si apa aproape s-a evaporat.
4.Pui sucul lamaie,menta si ardeiul rosu fulgi.Razi cu generozitate branza peste ragout inainte de servit.


Reteta aici:

Green pea, carrot and leek ragout with mint
http://www.cookthink.com/blog/?m=200607

Niciun comentariu: