duminică, 15 martie 2009

Vin cu limba mielului/borage



Pt a da gust unui pahar cu suc de rosii/cocktail adaugi 1 lingurita frunze tocate de limba mielului.Cand servesti bauturi alcoolice /fructe decorezi cu flori;adaugi flori si frunze in ceai cald/rece sau limonada.


Ingrediente pt 2 litri:

125 ml coniac
30 ml zahar pudra
750 ml/1 sticla vin alb sec125 ml suc portocale
250 ml gheata pisata
750 ml/1 sticla sampanie roz
250 ml limonada
250 ml limonada ghimbir
45 ml frunze tocate limba mielului

Pregatire:


1.Pui in blender:coniacul,zaharul,vin,gheata,amesteci sa se combine.
2.Combini:sampania,limonada si cea de ghimbir,limba mielului,pui peste amestecul de vin,chiar inainte servire.
3.Decorezi cu flori limba mielului.


Reteta aici:

Borage Wine Cup

http://www.herb.co.za/herbal/borage-recipes.htm

Niciun comentariu: